Doneaza pentru Andreea

Ce ai face dacă, pentru o clipă, ai dispune de puteri divine? Ți-ai asigura o avere imensă, ți-ai crea locuința visurilor sau ți-ai îndeplini cea mai arzătoare dorință pe care o păstrezi ascunsă în suflet?

Eu aș alege să vindec toți copiii de orice fel de boală care îi împiedică să se bucure din plin de copilărie. Micuți ca Andreea Teușan nu ar trebui să știe niciodată ce este encefalita autoimună. Nu ar trebui să se lupte niciodată cu nimic, ci să trăiască liber perioada în care realul și imaginarul se împletesc într-o armonie parcă desăvârșită.

Fetița de trei anișori din Sibiu a primit cumplitul diagnostic acum un an și jumătate. De atunci, convulsiile au început să se agraveze, iar un RMN a arătat niște leziuni pe creier. Medicii români spun că e un caz dificil, iar în țară nu se pot face prea multe pentru salvarea ei. Din fericire, cazul Andreei a fost acceptat de Spitalul Koç University din Istanbul, dar există un preț: 32.000€.

Costurile sunt peste puterile noastre, dar cu ajutorul vostru știm că o să reușim, spune plin de speranță Andrei Teușan, tatăl copilei.

Andreea Teușan este prea mică să lupte singură, părinții sunt și ei depășiți cu mult de situație. Prin urmare, trebuie să îi ajutăm să depășească această cumpănă. Donând, îi putem asigura fetiței șansa la tratamentul ce îi poate ușura suferința și, poate într-o bună zi, la copilăria fericită de care orice om trebuie să aibă parte.

Niciodată nu e prea puțin când vrei să întinzi o mână de ajutor. Orice sumă poate însemna mai puțină suferință pentru Andreea. Fiți alături de ea!

TRIMITE SMS LA 8832 MESAJ ANDREEA

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Teușan) al copilului pentru care faceți donatia!