FOARTE FOARTE URGENT: Trebuie să se opereze URGENT pe creier! 😭😭

Era o zi fericită… Nimic nu prevestea că ceva rău urma să iasă la suprafață. Pe 3 decembrie, anul trecut, Mateo Ștefan era la grădiniță, repeta pentru serbarea de Crăciun. Brusc, i s-a făcut rău, s-a învinețit la buze și s-a îngălbenit la față. Educatoarea i-a anunțat pe părinți că băiețelul de 6 ani se simte rău, iar după investigațiile de spital, bieții oameni au primit vestea-șoc: Mateo Ștefan are tumoare pe creier!

Din acel moment, copilașul a fost internat la Spitalul „Sfânta Maria” din Iași, unde ar fi trebuit să fie operat, însă după trei zile medicii au realizat că e o misiune imposibilă. Intervenția era una riscantă și nu dispuneau nici măcar de aparatura necesară. L-au trimis acasă pe băiat, fără un tratament anume.

Părinții nu s-au resemnat în fața situației și au căutat ajutor în străinătate. Specialiștii de la Spitalul Emsey din Turcia le-au dat speranța că Mateo Ștefan poate fi operat cu succes. Costul intervenției și al tratamentului ulterior însumează 20.000 de euro – o altă veste care a lovit familia. Soții Ciocoiu mai au trei copii, iar venitul lor lunar e de numai 1.500 de lei. Tatăl lucrează cu ziua prin sat, mama are grijă de toți. De unde să strângă atâția bani?

 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Ciocoiu) al copilului pentru care faceți donatia!