Robert Cazanciuc a prezentat „cartea neagră a guvernării liberale”, care va sta la baza moţiunii de cenzură

Realizator: Președintele interimar al Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc, a prezentat astăzi, într-o conferință de presă, ceea ce PSD numește „cartea neagră a guvernării liberale”. El a arătat că documentul reprezintă suma motivelor pentru care guvernul PNL trebuie să plece și va sta la baza moțiunii de cenzură anunțate de social-democraţi. PSD consideră că premierul Ludovic Orban și președintele Klaus Iohannis au comis o serie de gafe majore de la începutul pandemiei de coronavirus.
Robert Cazanciuc: Guvernul PNL a scăpat total situația de sub control. Datele ultimelor săptămânii arată că au eşuat în gestionarea pandemiei, au eșuat în relansarea economiei. Dublarea alocațiilor nu, probabil în scurt timp nici mărirea pensiilor. Sunt rezultatele unei guvernări interesate doar de alegeri și de câștig rapid pentru clientela de partid. Avem semnăturile colegilor cu PSD, vom depune această moţiune pentru că trebuie să plece mai repede acest guvern.
Realizator: Premierul Ludovic Orban arăta zilele trecute că nu este momentul acum pentru depunerea unei moțiuni de cenzură, pentru că România are nevoie de un guvern cu puteri depline pentru a găsi rezolvări la problemele provocate de criza epidemiologică și economică, iar gestul PSD este unul electoral./geftene/pvelisar

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 9 august)