FOARTE URGENT: singura ei șansă de supraviețuire este un tratament cu imunoterapie.

Buna ziua,

Ne plângem adeseori de nenumărate lucruri mărunte, fără să ne dăm seama că nu avem motive reale să fim nemulțumiți. Ce ar putea fi mai trist decât să-ți pierzi sănătatea sau să pierzi pe cineva foarte drag?

Familia Rusa din București trece printr-un astfel de necaz, de când Claudia a aflat că are o formă rară de cancer pulmonar. Ședințele de chimioterapie nu au avut efect, iar singura ei șansă de supraviețuire este un tratament cu imunoterapie ce poate fi efectuat doar în străinătate. Costă peste 23.000€, prea mult pentru cât se poate strânge din trei salarii de electrician la metrou, căci în acest domeniu lucrează Claudia, alături de soțul și fiul ei. Până acum s-au strâns aproape 7.000€.

Vă scriu aceste rânduri vouă, oamenilor dragi, în speranța că mă veți ajuta să-mi îndeplinesc visul de a fi sănătoasă și a trăi alături de copilul meu.

Claudia visează să fie sănătoasă, nimic mai mult, iar împlinirea acestui vis depinde de toți cei care înțeleg durerea unei soții, a unei mame și, până la urmă, a unui om tânăr care își dorește să trăiască alături de familie.

 

Împreună îi putem oferi o șansă la viață Claudiei, donând într-unul din conturile deschise de Asociația „Salvează o inimă”. Ce poate fi mai frumos decât să ții o familie unită, fericită, plină de speranță și de bucurie?

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie -Rusa