FOARTE  URGENT: Cu lacrimi în ochi, mama fetiței privește neputincioasă la suferința ei

Buna ziua,

Pentru unii copii, viața e un lung șir de operații, tratamente și medicamente. Boli cumplite fie îi țintuiesc la pat, fie îi forțează să își trăiască anii copilăriei… târându-se.

Când avea doar 8 luni, corpul Iasminei Costache a început să slăbească în putere din cauza unei afecțiuni genetice cumplite – Sindromul Aicardi-Goutières, care provoacă un handicap fizic și mintal sever.

Până acum, copila a suportat terapii, orteze și numeroase operații, dar niciuna nu a fost de ajuns. Va mai trebui să îndure încă 8 operații, în Elveția, la Spitalul de Copii din Zurich.

Costul depășește cu mult posibilitățile familiei Costache, care a cheltuit tot ce a putut pe anterioarele operații și tratamente. E vorba de 60.000€, o sumă care poate fi strânsă dacă ne unim forțele și donăm fiecare cât putem.

Cu lacrimi în ochi, mama fetiței privește neputincioasă la suferința ei și ne roagă din răsputeri să contribuim la ameliorarea stării în care se află Iasmina.

Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”, fie prin card bancar, fie prin PayPal sau contract de sponsorizare, îi poate ușura chinul fetiței de 10 ani.

Iar dacă doriți să o ajutați pe termen lung în această luptă nedreaptă, o puteți face printr-o plată recurentă. Pe durata campaniei, puteți dona constant o sumă aleasă de dumneavoastră.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați la detalii plată numele de familie -COSTACHE

*

Iasmina Costache

Nume: Costache

Prenume: Iasmina

Vârsta: 10 ani

Suma necesara: 60000 euro

Diagnostic: Sindromul Aicardi-Goutières, o afecțiune genetică ce provoacă un handicap fizic și mintal sever.

Clinica unde va efectua operația și tratamentul: Elveția -Spitalul de copii Zurich

RADOR – 10 septembrie