Elite Art Gallery lansează cea de-a patra ediție a concursului de arte vizuale Fresh, dedicat artiștilor tineri!

Elite Art Gallery lansează cea de-a patra ediție a concursului de arte vizuale #FRESH dedicat artiștilor tineri, cu vârsta cuprinsă între 18-35 de ani. Competiția se adresează pictorilor și graficienilor din România și urmărește descoperirea și promovarea artiștilor tineri, cu scopul de a le crește vizibilitatea pe piața de artă și de a le oferi oportunități noi de dezvoltare în carieră.
Nu este impusă nicio direcție tematică, tinerii sunt liberi să se înscrie în concurs cu cele mai reprezentative lucrări personale.
#FRESH se adresează artiștilor vizuali care se exprimă cu precădere în pictură și grafică.
Înscrierile se fac în perioada 14 septembrie – 16 noiembrie 2020, urmând ca în perioada 17 noiembrie – 7 decembrie, comisia de selecție, alcătuită din personalități marcante din lumea artei, membrii UAP și lectori universitari să aleagă câștigătorii.
În urma jurizării, vor fi selectați patru artiști. Elite Art Gallery propune două perioade de expunere a celor patru desemnați câștigători:
I. 7-25 ianuarie 2021 (doi artiști)
II. 29 iulie- 24 august 2021 (doi artiști)
Pentru ca dorim să oferim vizibilitate artiștilor proeminenți, vom promova cele mai bune lucrări pe canalele media, pe site-ul UAP și pe magazinul online de artă: www.weshopart.ro
La finalul expozițiilor, galeria va selecta pentru patrimoniu o lucrare cu dimensiune medie din portofoliul fiecărui artist care expune. Lucrarea va fi selectată de către galerie cu acordul artistului.
Cum să te înscrii:
Trimite pe adresa noastră de e-mail următoarele:

  • un fișier cu cel puțin 5 lucrări disponibile scanate sau fotografiate la rezoluție 200/300dpi.
  • un CV în format doc sau pdf
  • prezentare a proiectului de minimum 300 de cuvinte.

Pentru mai multe informații, scrie-ne la: eliteartgalerie@eliteart.org sau contactează-ne telefonic: 0748100280/0748100270