Lotul Iernut – Cheţani, din Autostrada Transilvania, se deschide vineri circulaţiei

Realizator: Lotul de autostradă dintre Iernut și Cheţani, în județul Mureș, se deschide peste o oră după patru ani de la primele lucrări și cu o întârziere de 24 de luni față de termenul inițial. La eveniment vor fi prezenți președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban. Acest segment de autostradă are o lungime de 18 km și continuă tronsonul Ungheni – Iernut dat în trafic în urmă cu doi ani. Practic, de la prânz se va putea circula pe autostradă aproximativ 33 de km. Intrările și ieșirile se fac din Drumul Național 15.
Lucian Bode: Astăzi este o zi mare pentru infrastructura rutieră din România. Vom da în trafic încă 19 km de autostradă, din Autostrada Transilvania, mă refer la sectorul Iernut – Cheţani și descărcarea de la Cheţani, iar săptămâna viitoare vom semna contractul de execuție pentru încă 31 de km între Nădășelu și Zimbor, Cluj – Sălaj, încă un sector din Autostrada Transilvania.
Realizator: Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a vizitat astăzi, împreună cu vicepremierul Raluca Turcan, şantierul Autostrăzii Sibiu – Boița, singurul tronson aflat la ora actuală în lucru din Autostrada Sibiu – Pitești, precizează corespondentul RRA, Carmen Vulcan./geftene/sdm2

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 18 septembrie)