Alianţa USR-PLUS şi-a prezentat primarii câștigători

Alianţa USR PLUS şi-a prezentat astăzi primarii câștigători din mai multe orașe reședință de județ, dar și din capitală. Printre aceștia se numără și Allen Coliban care va conduce municipiul Brașov în următorii 4 ani. El a explicat ce crede că trebuie făcut la Brașov.

Allen Coliban: În primul rând, avem nevoie o administraţie locală eficientă și cu adevărat în slujba cetățeanului. Revoluția bunei guvernări trebuie să ajungă și ajunge și la Brașov. Iar o parte din începutul acestui mandat mi-o voi dedica reașezării proceselor din primărie, procedurilor și a felului în care autoritatea locală, Primăria Brașov interacționează cu cetățeanul și îi servește interesele. Pe de altă parte, îmi propun o foarte bună colaborare cu autoritățile centrale pentru că Brașovul a suferit de pe urma unei proaste relaționări cu tot ce înseamnă actul guvernamental. Brașovul poate mai mult și merită mai mult şi avem nevoie de relevanță.

Realizator: În ceea ce privește disputele pe tema votului pentru funcția de primar al Sectorului 1, copreședintele USR PLUS, Dan Barna, a afirmat că lucrurile sunt clare – Clotilde Armand fiind noul primar.

Biroul Electoral Central urmează să anunțe ce a decis în privința solicitării filialei PSD Sector 1, de renumărare a voturilor exprimate duminică, în timp ce polițiștii și procurorii din capitală continuă cercetările in rem, adică cu privire la faptă, în dosarul penal deschis, după ce un candidat la un post de consilier local a fost prins de reprezentanții USL PLUS, cu aproape 500 de procese verbale din secțiile de votare. Şedința Biroului Electoral începe peste o oră./lalexandrescu/schelaru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 30 septembrie