Obiectivul PNL este câştigarea alegerilor parlamentare, a declarat președintele PNL, Ludovic Orban

Obiectivul Partidului Național Liberal este câștigarea alegerilor parlamentare, fapt care ar asigura evoluția României în următorii patru ani, a afirmat președintele PNL, Ludovic Orban, după reuniunea Biroului Permanent Național. În opinia sa, atingerea acestui obiectiv ar permite PNL să pună în practică programele de relansare economică, investiții publice, dezvoltare și modernizare a țării noastre.

Ludovic Orban a precizat că, în cadrul reuniunii de astăzi, a fost stabilit şi calendarul de pregătire a alegerilor parlamentare și a fost făcută o analiză a filialelor care nu au obținut performanțe la alegerile locale de la 27 septembrie.

Ludovic Orban: În urma acestei analize, mai mulți colegi preşedinți de filiale și-au dat demisia de onoare. Este vorba de filialele care au obținut un scor de sub 27%: filiala Ialomița, filiala Brăila, filiala Hunedoara, filiala Buzău. De asemenea, și-au mai depus demisiile din funcția de președinte domnul primar Nicolae Robu. De asemenea, președintele PNL, Satu Mare.

Realizator: Ludovic Orban a mai spus că, pentru viitoarele alegeri, filialele liberale au interdicție totală de a face alianțe cu Partidul Social Democrat, ne-a transmis reporterul nostru, Petruța Oprișan./csimion/schelaru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 30 septembrie