Taxele pentru permise și taloane auto nu se mai plătesc în numerar la ghișeele Direcției Permise și Înmatriculări

Taxele pentru permise și taloane auto nu se mai plătesc de astăzi în numerar la ghișeele Direcției Permise și Înmatriculări, ci într-un cont special. Măsură se aplică în București, în Ilfov și în toate sediile principale din municipiile reședință de județ – a explicat pentru Radio România Actualități purtătorul de cuvânt a Direcției Permise și Înmatriculări, Rodica Popescu.
Rodica Popescu: Taxele se vor achita exclusiv în cont BCR, beneficiară fiind Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat, utilizând mijloacele de plată: virament, mijloace de plată online, sistemul național electronic de plată online, prin ghișeul.ro, mandat poștal, alte mijloace de plată prevăzute de lege și, în viitor, sunt inițiate demersuri pentru montarea la sediile serviciilor publice comunitare de POS-uri, pentru veni în sprijinul cetățeanului.
Realizator: Reporterul RRA Alexandru Lancuzov amintește că taxele pentru plăcuțele de înmatriculare și numere preferențiale pot fi plătite în continuare în numerar la ghișeu./eradu/asalar

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 1 octombrie