Rămânem împreună la Gaudeamus Radio România

Radio România vă invită să vă alăturați unui nou proiect din seria Gaudeamus, care va debuta vineri, 9 octombrie, la ora 18.00, în foaierul Sălii Radio: „Rămânem împreună la Gaudeamus Radio România!”
Seria evenimentelor editoriale inițate sub acest nume de postul public de radio, va fi deschisă de lansarea volumului „Fără titlu!”, semnat Ada d
Albon, publicat de editura Eikon, lansare care îl va avea ca invitat special pe maestrul Dan Grigore, unul dintre protagoniștii romanului.

Nu scriu frumos dar scrisul e prelungirea inimii mele și, în momentul ăsta, prelungirea sufletului meu deșănțat. Ești de vină; pianul pe de o parte, dar mai ales privirea ta, în acea zi la Gaudeamus. De mult uitasem și nici prin tresăriri de gând nu-mi mai aminteam că mai pot iubi ca păcătoșii. Te-am iubit de când mi-am strecurat mâna în mâna ta, pe vremuri la Pelișor. A rămas amprenta care a tresăltat și te-a recunoscut în momentul când, la Gaudeamus, te-ai apropiat de mine.” (Ada d’Albon, „Fără titlu!”)

După un sfert de secol în care Târgurile Gaudeamus Radio România au fost, în mod constant, adevărate repere ale pieței românești de carte și locul tradițional de întâlnire al cititorilor pasionați din întreaga țară, vă propunem acum o nouă formulă de a rămâne împreună, și de a ne bucura de cele mai recente apariții editoriale. În fiecare săptămână, foaierul Sălii Radio și alte spații primitoare din București, vor deveni gazdele unor lansări de carte, întâlniri cu autorii și dezbateri, a căror principală menire este de a păstra vie bucuria întâlnirii cu CARTEA și de a ne reaminti că doar împreună putem duce mai departe cel mai îndăgit și mai longeviv proiect românesc, care îi este dedicat, Gaudeamus Radio România.

Participarea la evenimente se va face doar pe bază de înscriere, cu respectarea normelor de siguranță în vigoare, iar numărul de locuri disponibile și detaliile privind înscrierea vor fi anunțate cu prilejul fiecăruia dintre evenimente.

Parteneri media ai proiectului: Radio România Cultural și Radio România București FM.