Informaţii din trafic

Realizator: Compania de drumuri va extinde sistemul de circulație cu trei benzi de tip doi plus unu alternativ și pe alte șosele, după ce pe tronsonul Silești-Movilița de pe DN2 București-Urziceni nicio persoană nu și-a pierdut viața la mai bine de la un an de la implementarea proiectului pilot. Cum se circulă pe drumurile principale din țară ne spune acum, în direct, reporterul RRA, Alexandru Lancuzov. Bună dimineața!
Reporter: Bun găsit! Tot pe drumul național E85 se reiau asfaltările în zona localității Dumbrăveni, în județul Vrancea, segment configurat cu acostament lărgit – mare atenție la depășirile pe acest tronson cu această configurație. În județul Suceava se lucrează pe 5 kilometri spre Vama Siret, de asemenea, pe DN2. Au început reparații și pe DN1 în Prahova, se refac trei kilometri la Nistorești – atenție la noua semnalizare, adaptați viteza, păstrați o distanță de siguranță mai mare între mașini. Pe DN7, Valea Oltului trafic în creștere. S-a reluat circulația la Seaca după un accident cu două autocamioane. A fost demontat semaforul de la Câineni – Râul Vadului, kilometrul 238, după finalizarea reparațiilor. Mergem și pe A2, autostrada Soarelui. De astăzi așteptăm și devierea de lângă Fundulea, pe ultimii trei kilometri, cu plăci de beton, sensul spre litoral. Pe A2 vă reamintesc că mai sunt alte două zone cu restricții: în Ilfov, între Brănești și Cernica pe 10 kilometri și pe 8 kilometri în Călărași, între Dragoș Vodă și Dor Mărunt.
Pentru ultima informație mergem la Mediaș în județul Sibiu. În urmă cu puțin timp, pe Strada Gării, din Mediaș, s-a produs un accident între un autoturism și două microbuze de pasageri. Potrivit informațiilor de la Ambulanța Sibiu, sunt mai multe persoane rănite în stare stabilă./ahincu/pvelisar

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI (12 octombrie)