Jador și RUBY colaborează pentru prima oară și lansează  împreună „Secrete de dormitor”, o piesă cu  influențe balcanice și cu un videoclip regizat de Ciolpan, în care  cei doi artiști apar în ipostaza de îndrăgostiți. Cei doi protagonisti aleg să se joace cu sentimentele și pun orgoliul înainte de toate, iar dorința de a vedea cine cedează primul devine din ce în ce mai puternică.

Lansat în urmă cu 72 de ore, „Secrete de dormitor” ocupă locul 3 în Trending și deja are peste un milion de vizualizări pe YouTube, iar la nivel internațional a cucerit deja Austria, Germania și Italia.

Compus și produs de către Alex Velea, Cristian „Rashid” Udrea, Răzvan Matache & Florin Buzea, „Secrete de dormitor” este un single hot care transmite foarte multă energie și  pasiune încă de la primele acorduri.

Jador a reușit să fie no.1 în topurile muzicale din România, dar și din străinătate cu hitul „Dau moda”, lansat alături de Lino Golden, care a generat peste 65 de milioane de vizualizări pe YouTube și s-a  menținut pe locul 1 în Trending. A urmat „Arde-mă Baby”,  alături de Alex Velea, ce a adunat peste 29 de milioane de vizualizări  pe YouTube, „Jale”, care a ocupat locul 1 în Trending timp de o săptămână și are peste 53 milioane de vizualizări pe YouTube, „Ce n-aș da” alături de What’s UP, cu peste 16 milioane de vizualizări, iar cel mai recent single lansat este „Carola” cu peste 35 milioane de vizualizări pe YouTube.

Printre cele mai recente piese lansate de RUBY se numără  „Limonada” (alaturi de Shift), dar și „RAPIDO” (alături de Florin Salam și Costi Ioniță), single de succes care a cucerit atât România, cât și Marea Britanie, Germania, Spania și Italia și a adunat peste 20 milionane de vizualizări pe canalul de YouTube al artistei.

Hituri precum „Nu caut iubiri” (feat. UZZI), „Nu pune la suflet” (alături de What’s UP), „Bună, ce mai zici?” (alături de Dorian Popa), „Condimente” (feat. Nosfe), „Îți multumesc” (împreună cu A.U) și „Invizibil” (împreună cu SHIFT) au consacrat-o ca artistă și au generat sute de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music.