Alianța USR PLUS şi-a a lansat programul de guvernare sub sloganul „Revoluția bunei guvernări”

Realizator: Alianța USR PLUS şi-a a lansat astăzi programul de guvernare sub sloganul „Revoluția bunei guvernări”. Copreședinte al alianței, Dacian Cioloş, a arătat că USR PLUS reprezintă viitorul României, pentru că vechile partid au eșuat și au distrus încrederea românilor în stat și în politică.
Dacian Cioloş: Noi vă propunem o schimbare radicală a modului în care se guvernează România, și nu doar peticiri pe ici pe colo, pentru că, paradoxal, stabilitatea și predictibilitatea pe care le căutăm în aceste vremuri de criză nu pot veni decât printr-o schimbare radicală a modului în care se guvernează în România. Modul în care s-a guvernat până acum a dat faliment, am văzut-o în mai multe crize succesiv, o simţim acum.
Realizator: Alianța dorește să elimine corupția și folosirea îndoielnică a banului public, iar acest lucru poate fi realizat, susțin liderii USR PLUS, după ce inițiativa ”fără penali în funcții” publice va face parte din legea fundamentală – transmite reporterul RRA Alexandra Cristea./rpatulea/ilapadat

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 29 octombrie)