O angajată McDonald”s din SUA a dezvăluit cum se poate mânca gratuit în această reţea de restaurante

Angajata unuia dintre cele mai cunoscute restaurante de tip fast-food McDonald’s din Statele Unite a povestit pe TikTok cum se poate mânca gratuit în această reţea de restaurante, titrează ziarul „Daily Mirror”.
Tânăra, din Statele Unite, a menționat pe TikTok că, dacă angajații McDonald’s greşesc comenzile sau clientul trebuie să aștepte foarte mult comanda, atunci acesta poate anunţa conducerea restaurantului, după care comanda sa va fi înlocuită și, cel mai probabil, banii îi vor fi returnați. În același timp, tânăra a sugerat că atunci când discuţi cu angajaţii restaurantului trebuie să îţi menţii calmul şi să fii extrem de politicos, amintind faptul că în aceste restaurante muncesc nişte persoane obișnuite, care nu-şi doresc să primească nici reclamaţii de la clienţi și nici să audă critici la adresa lor.
În anul 2019, a devenit cunoscut faptul când un student sud-african a servit zilnic prânzul gratuit la restaurantele de tip fast-food KFC, pe parcursul unui an întreg, dându-se drept inspector al sediului central al companiei. În timpul vizitelor sale, impostorul era îmbrăcat în uniforma acestor restaurante pentru a nu trezi suspiciuni și, de asemenea, avea un act de identitate fals la el. Cu toate acestea, angajații au remarcat că acesta știa exact ce anume să întrebe și ce să verifice atunci când intra în bucătărie și au sugerat că a lucrat în trecut pentru KFC.
În aceste context, publicaţia rusă „Izvestia” face o precizare, specificând că, după deschiderea teraselor, în perioada verii 2020, locuitorii capitalei ruse, Moscova, au cheltuit în medie câte 1.600 de ruble zilnic pentru mesele consumate în restaurante şi terase, în pofida restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus.(www.izvestia.ru – 18 noiembrie)/vdraguta