Fostul primar al sectorului 1, Daniel Tudorache, a fost pus sub controlul judiciar pe cauțiune

Realizator: Fostul primar al sectorului 1, Daniel Tudorache, a fost pus, în această dimineață, sub controlul judiciar pe cauțiune, după ce a fost audiat aproape 12 ore la DNA. El a fost chemat aseară la DNA, împreună cu fosta sa soție și cu o altă persoană – a declarat, cu puțin timp în urmă, avocatul fostului edil. A dat lămuriri în dosarul privind achiziția de tablete pentru copiii din sector, despre care avocatul a spus că au fost perfect legale. Daniel Tudorache a dat detalii procurorilor și într-un alte dosar de corupție. Avocatul care îl reprezintă pe fostul primar a declarat:
-: Sunt aşa-zise fapte foarte vechi, de undeva din anii 2006-2007. Este absolut imposibil să-ți amintești ce ai făcut acum 12 -14 ani, de aceea, probabil că vom produce și noi probe în zilele următoare și eu cred că vom clarifica, dacă nu 100% cel puțin 99%, din chestiunile aflate în discuție. A fost audiată și fosta soție a domnului Tudorache, a fost audiat și domnul Tudorache și încă o persoană.
Realizator: Cauțiunea stabilită pentru fostul primar este de un milion de euro, iar cea pe numele fostei sale soții de 200.000 de euro. În acest caz de procurorii DNA au făcut, joi, 38 de percheziții în București și în județul Ilfov./pvelisar

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (21 noiembrie)