Teme și titluri, printre autori și cărți la Gaudeamus online – a şasea zi

Realizator: Târgul de Carte Gaudeamus Radio România continuă și astăzi în format online. A șasea zi mai adaugă în arhiva evenimentului încă 20 de noi propuneri, lansării în premieră pe site, ce se vor alătura celor 160 de până acum.
Reporter: Mihaela Helmis: Până la ora 13:00, la lansarea propusă de Editura Humanitas, sunt programate evenimente dedicate celor mai mici cititori, dar și adolescenților sau profesorilor lor, o incursiune transdisciplinară și transculturală, dar și valoroasa antologie de poezii de Emil Brumaru, rostite la radio în anul 2002, o producție a Editurii Casa Radio.
Şi cum s-a întâmplat în multe ediții anterioare, dacă e sâmbată sunt la Gaudeamus Gabriel Liiceanu și Andrei Pleșu, de astă dată cu o carte vorbind despre destin, un dialog teoretic și confesiv despre cea mai dificilă temă a muritorilor.
Informații, propagandă și contraspionaj, un tratat de management general, proză contemporană de la Editura Litera sau EIKON, literatura anilor 70 sub lupa criticului literar Bogdan Tănase, povestiri hasidice, dar și o nouă carte despre Marin Preda sau, nu în ultimul rând, „Cartea schimbărilor”, în colecția „Calea chineză” la Editura Herald.
Teme și titluri pentru o sâmbătă întreagă printre autori și cărți la Gaudeamus online/pvelisar

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (21 noiembrie)