Nu există nu se poate: cum faci rost de 100 de kg de hrană/zi pentru un adăpost pentru câinii abandonați

Un adăpost din Moinești și-a pus speranța în comunitate și-n puterea înțelegerii legendelor din bătrâni care spun că cel mai mare bine pe care-l poți face în viață e să hrănești un suflet care nu poate spune că-i e foame sau că-l doare.

Alex Sîrbu face asta de 4 ani, zi de zi. El este cel care a fondat Asociația Animal Safe-Guard și salvează, hrănește, adoptă, tratează zilnic câini abandonați din zona Moinești, Modârzău și Zemeș, fără o echipă formată și fără vreun sprijin constant. Își dedică tot timpul acestei cauze.

Alex Sirbu – Safe-guard4

Activitatea lui nu se limitează doar la incinta adăpostului – adesea poate fi văzut ajutând câinii și pisicile de pe străzi sau din curțile oamenilor mai în vârstă care nu mai au posibilitatea de a le oferi hrană.

Iarna se apropie, contextul economic e tot mai dificil, motiv pentru care are nevoie de susținerea tuturor celor care pot să-l sprijine pentru a continua să îngrijească cei peste 200 de câini aflați acum în adăpost. În afară de cheltuielile de tratament, deparazitare și vaccinare, “cea mai mare provocare e să facem rost de aproximativ 100 de kg de hrană/zi pentru perioada care urmează. Pentru mine nu există nu se poate. spune Alex.

Alex Sirbu – Safe-guard3

Pentru cei care își doresc și au posibilitatea să adopte sau să doneze, îl puteți contacta pe Alex pentru a vă oferi toate informațiile necesare.

Date contact:
Alex Sîrbu
Tel.: 0747 143 001

Pentru donații:
Paypal: alexion_30@yahoo.com
Cont Euro: RO30 RZBR 0000 0600 1837 2817
Cont Lei: RO95 RZBR 0000 0600 0974 0878
COD BIC Raiffeisen Bank: RZBRROBU

Asociația Animal Safe-Guard

RADOR – 24 noiembrie