Restricţii de circulaţie în zona Arcului de Triumf

Realizator: Chiar dacă manifestările de Ziua Națională vor fi restrânse, în zona Arcului de Triumf vor fi aplicate unele restricții de circulație. Alexandru Lancuzov vine în direct cu mai multe informații. Alex, bună dimineața!
Reporter: Bună dimineața! Toate arterele care duc la Arcul de Triumf sunt închise circulației. De asemenea, sunt filtre cu poliţişti şi jandarmi care nu permit accesul pietonilor. Cea mai importantă restricţie se aplică pe Şoseaua Kiseleff, tronsonul dintre Piața Presei Libere și Arcul de Triumf, nu însă și pe segmentul dintre Arcul de Triumf și Piața Victoriei care rămâne deschis cu acest vin Strada Arhitect Ion Mincu. De la Piața Presei Libere se permite intrarea în pasajul subteran, însă nu se iese în Kiseleff spre Arcul de Triumf, ci doar virajul la dreapta către Bulevardul Expoziției. Se poate folosi sensul giratoriu de la Piața Charles de Gaulle, de unde transmite acum, doar pentru direcțiile Aviatorilor și Dorobanți, nu și de pe Bulevardul Prezan, închis încă din sensul giratoriu. Sunt 10 linii de autobuze de la Societatea de Transport București, care circulă pe trasee deviate sau la indicațiile Poliției Rutiere. Aceste restricții durează până după amiază, cel mai târziu la ora 16:00. Este carosabil umed pe arterele din București, cu aderență bună, nu se alunecă nici pe trotuare.
Iar ultima informație vine din județul Călărași. Poliția Rutieră semnalează polei pe drumul național 21, Slobozia – Călăraşi./rpatulea/pvelisar

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (1 decembrie)