Redeschiderea piețelor și înlesnirea circulației cetățenilor cu drept de vot duminică, pe agenda şedinţei de guvern

Guvernul  a aprobat, în ședința care s-a desfășurat azi, două măsuri validate puțin mai devreme de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Este vorba despre redeschiderea piețelor a căror activitate fusese sistată la începutul lunii noiembrie și despre înlesnirea circulației cetățenilor cu drept de vot duminică, în ziua alegerilor și luni, după scrutin.

Raed Arafat, secretarul de stat din Ministerul de Interne, a precizat: Pentru toţi cetăţenii cu drept la vot există libertate de mișcare între orele 5:00 dimineață în data de 6 decembrie și orele 1:00 dimineață în data de 7 decembrie, iar pentru membrii BEC, pentru alegătorii, pentru observatorii și pentru personalul tehnic care participă la procesul de vot vor avea dreptul să circule, pe bază de document doveditor, între orele 23:00 din data de 6 sau mai bine zis, între orele 1:00 dimineață din data de 7.

Realizator: După ședința de guvern la Palatul Victoria va fi prezentată strategia de vaccinare împotriva coronavirusului în România, care a fost ieri aprobată în ședința Consiliului Suprem de Apărare a Ţării./apuscasu/csimion

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 4 decembrie