E ultima noastră șansă, de aceea vă rugăm din suflet să ne ajutați😢❤️

Este unul din 360.000… o minune de copilaș!

Mario Grigoriu nu e doar incredibil de frumușel, ci și foarte bolnav. Sfârșitul lui 2020 l-a găsit internat într-un spital din Turcia. Băiețelul de 3 anișori a fost diagnosticat cu Anemia Fanconi, o boală genetică rară ce afectează 1 copil din 360.000 de nou-născuți, provocând anemie, multiple anomalii congenitale și predispoziție pentru leucemie și alte cancere.

Pe lângă această boală cumplită, medicii au descoperit și alte probleme. În urmă cu  câteva zile, Mario a fost operat la esofag și în zona genitală. Acum, așteaptă rezultatul unei biopsii în funcție de care vor stabili un plan de tratament, care cel mai probabil va include un transplant de măduvă pentru acest „bulgăraș de aur”, cum îl numește mama lui.

Am ajuns în momentul în care pare că ne îndreptăm către transplantul de măduvă. E ultima noastră șansă, de aceea vă rugăm din suflet să ne ajutați, ne roagă insistent mama lui Mario.

90.000 de euro sunt necesari pentru ca acest copilaș să aibă șansa unui tratament corect, care să-i ofere dreptul la o viață normală. Din nefericire, vorbim de o familie cu alți 4 copii și posibilități financiare extrem de reduse. De aceea, orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate schimba în bine viața acestui „bulgăraș de aur”. Suntem singura lui speranță!