Restricţii de circulaţie cu prilejul Maratonului Internaţional Bucureşti

Peste 8.000 de alergători din peste 50 de ţări iau startul, astăzi, la cea de-a şaptea ediţie a Maratonului Internaţional Bucureşti. Pentru buna desfăşurarea a evenimentului, Poliţia a impus mai multe restricţii de circulaţie.

Până la ora 14:00 nu se circulă pe bulevardul Unirii, între Piaţa Constituţiei şi intersecţia cu bulevardul Regina Maria. Este închisă totodată şi parcarea din Piaţa Constituţiei. Siguranţa evenimentului este garantată de jandarmi.

Mâine, însă sunt programate cele mai dificile restricţii: va fi închis traficul pe traseul Stadionul Naţional Arena, bulevardul Decebal, bulevardul Unirii, Splaiului Independenţei şi Calea Victoriei, iar de la ora 10:00 astăzi nu va funcţiona traseul linia turistică Bucharest City Tour pe traseul de bază, ci deviat pe bulevardele Brătianu şi Unirii.

În ţară, DN 6 Defileul Jiului este deschis astăzi şi mâine pentru toate categoriile de tonaj, iar la această oră carosabilul este uscat pe Valea Prahovei, cu trafic degajat între Posada şi Predeal.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 4 octombrie