Tudor Gheorghe concertează alături de Orchestra Naţională Radio

tudor-gheorghe-anotimpurile-meleTudor Gheorghe susţine astăzi, 9 octombrie, la Sala Palatului, concertul „Anotimpurile mele”, alături de Orchestra Naţională Radio şi artişti ai Corului Naţional de Cameră „Madrigal”. Concertul începe la ora 19,00, iar artistul va îmbrăca poezia într-o haină de gală.

Spectacolul este o sinteză a reprezentaţiilor susţinute până acum de Tudor Gheorghe cu fiecare anotimp.

Cu certitudine, cea mai de succes serie de spectacole iubite de publicul român din ultimii ani este seria “Anotimpurilor poeziei româneşti” a maestrului Tudor Gheorghe.

Şi, dacă fiecare anotimp a fost celebrat alături de mii şi mii de spectatori din toată ţara în toţi aceşti ani, a venit vremea să putem sărbători toate cele patru anotimpuri, printr-un regal unic oferit de maestrul Tudor Gheorghe publicului spectator.

Mai adăugaţi acestui super spectacol doua branduri de ţară: extraordinara Orchestră Naţională Radio şi vocile de aur ale Corului Naţional de Cameră ”Madrigal” şi veţi avea cu siguranţă imaginea de ansamblu a unui proiect unic, atât prin anvergura sa temporală, în creaţia maestrului Tudor Gheorghe, cât şi prin ineditul acestei sinteze a Anotimpurilor, într-un singur concept cu o producţie pe măsură, în care dirijorul Marius Hristescu a adaptat cele mai frumoase partituri acestui proiect.

RADIO ROMÂNIA CULTURAL

Tudor Gheorghe – Niciodata toamna (versuri : Tudor Arghezi)

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]http://www.youtube.com/watch?v=RO6K_5CZhAI[/youtube]