www.rador.ro – la noi puteţi găsi oricând ştirile care vă interesează

Internetul este un loc de întâlnire, un loc în care suntem mai liberi, mai conectaţi şi mai solidari. De astăzi, 15 octombrie, Agenţia de presă Rador a Radio aniRomânia vă invită în acest spaţiu familiar pentru a descoperi noul său site, www.rador.ro, destinat tuturor acelora care doresc să se informeze, să se destindă, să studieze şi să se bucure în comunitatea noastră.

Vă propunem să vă conectaţi instantaneu la informaţia naţională şi internaţională care vă interesează, să vă stabiliţi agenda zilei pe baza calendarului evenimentelor şi să citiţi materiale unicat în rubrica de Istorie orală. Poveştile de viaţă ale unor români foarte tineri care au reuşit să îşi urmeze visul, ştirile externe „altfel”, analizele şi documentarele noastre sunt tot atâtea surprize pe care sperăm să le descoperiţi cu plăcere.

Vă aşteptăm şi pe Facebook, cu prietenie şi cu dorinţa de a comenta împreună tot ceea ce vă interesează.

Rador este agenţia de presă a Radio România. Prin intermediul reporterilor posturilor noastre de radio naţionale şi regionale furnizăm instantaneu ştiri din România şi din lume. De asemenea, Rador dispune de cel mai puternic centru de monitorizare din ţară. Monitorizăm peste 57 de posturi de radio şi televiziune româneşti şi internaţionale, peste 60.000 de surse web, peste 400 de titluri din presa internaţională, în 15 limbi străine.

Echipa Rador