„My Lovely Girl”

 

My Lovely Girl” este o dramă coreeană care urmăreşte povestea lui Hyun Wook şi a Se Nei (Kristal).

Hyun Wook este preşedintele unei importante industrii de muzică din Seul şi un producător muzical care a rămas cu o suferinţă enormă în suflet după ce prietena lui moare într-un accident de maşină chiar în faţa ochilor lui. Se Na este sora iubitei lui Hyun Wook care vine în Seul după ce rămane singură ca să îşi împlinească visul, acela de a deveni compozitoare şi întrebarea este următoarea: pot cei doi să treacă peste moartea surorii respectiv prietenei şi să îşi împlinească visele?

Shin Hae Yoon (Cha Ye Run) este un director în compania lui Hyun Wook care este ambiţionat să fie cel care îi va pune „beţe-n roate” lui Hyhun Wook din motive profesionale dar şi personale…

O alta parte a dramei foarte importantă este povestea unui trainer Sung Jin (Alex) căruia îi stă in maini puterea de a-l convinge pe Rae Hoon (Hoya), liderul trupei Infinite Power, să rămană în trupă.

Ce se întamplă cu destinele personajelor? Ce întorsaturi ia viaţa lui Se Nei şi a lui Hyun Wook? Rămane să vedem….

In prezent drama este la episodul 10 şi se bucură de un succes foarte mare în Coreea de Sud şi mediul online. Cu siguranţă, în luna decembrie cel tarziu o vom vedea şi la noi pe ecrane.

images22Actori Principali

Bi – Lee Hyun Wook (32, composer-producer and CEO of AnA)

Krystal Jung – Yoon Se Na (23, aspiring composer)

Cha Ye Ryun – Shin Hae Yoon (30, director of AnA)

L – Shi Woo (23, member of MHDR)

https://www.youtube.com/watch?v=oMpNCYLBavU

https://www.youtube.com/watch?v=3b2iMlV80p8

https://www.youtube.com/watch?v=Ydk6XLJ7tkY