Concert la Ploieşti cu noul album Phoenix

Concert la Ploieşti cu noul album Phoenix

”Toamna Phoenix” este de fapt o primăvară… Renaşterea continuă cu lansarea albumului ”Vino, Ţepeş!”, în data de 17 noiembrie la Teatrul Naţional Bucureşti .

 În data de 14 noiembrie, Phoenix va concerta la Casa de Cultură a Sindicatelor Ploieşti într-un eveniment dedicat Fundaţiei ”Copiii Noştri”.

 În 14 noiembrie, Phoenix prezintă noul album în cadrul unui concert realizat pentru susţinerea construcţiei noului spital de copii din Ploieşti.

Colaborarea cu Fundaţia ”Copiii noştri” a debutat în anul 2013 cu succes, când Phoenix a concertat alături de Grigore Leşe şi formaţia Bucium pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti. La mai mult de un an distanţă, susţinem mai departe această iniţiativă şi aducem cu un pas mai aproape de împlinire construcţia spitalului de copii.

Evenimentul cu titulatura ”Vino, Ţepeş!” aduce împreună ca fir epic poveşti ale marilor voievozi români în cadrul unor compoziţii complexe cu mesaj puternic. Vlad Ţepeş, Ştefan cel Mare, Mircea cel Bătrân sau Mihai Viteazul sunt prezentaţi prin intermediul unor texte consacrate ale scriitorilor clasici (Coşbuc, Eminescu, Macedonski, etc), împletindu-i astfel pe ”cei ce ne-au dat nume” cu ”cei ce ne-au dat neam” într-un album de spirit românesc şi cultură valoroasă, rar întâlnită în peisajul comercial al muzicii de astăzi.

 Biletele vor fi disponibile pe www. myticket.ro şi la sediul Spitalului Copiilor (fostul sediu Petrom) din Ploieşti. Preţul biletului este de 65 de lei.

Fiecare bilet achiziţionat este însoţit de un CD ”Vino, Ţepeş!” cadou din partea formaţiei Phoenix.

Componenţa albumului:

Costin Adam (voce), Dan Albu (ghitară, voce), Sergiu Corbu Boldor (vioară, voce), Dzidek Marcinkiewicz (keyboard),

Volker Vaessen (bass), Flavius Hosu (tobe), Nicu Covaci (ghitară, voce), cu participarea lui Andrei Cerbu (ghitară) şi Aurelian Balaurul Dincă (ghitară).