Fiscul din Ungaria respinge acuzaţiile de corupţie apărute în presă

Fiscul din Ungaria respinge acuzaţiile de corupţie la adresa unor membri ai săi. Această luare de poziţie survine după ce în presa ungară au apărut informaţii potrivit cărora pe lista persoanelor vizate de interdicţia de intrare în Statele Unite s-ar afla conducători ai Fiscului ungar.

Autoritatea pentru Taxă şi Vamă din Ungaria a respins astăzi acuzaţiile de corupţie apărute în presă, în ultima perioadă, potrivit cărora pe lista persoanelor care au primit recent interdicţie de a intra în Statele Unite ale Americii, din cauza unor suspiciuni de implicare în astfel de fapte, s-ar afla conducători ai acestei instituţii.

Autoritatea pentru Taxă şi Vamă a precizat, printr-un comunicat de presă, că este inacceptabil că anumite persoane tratează ca fapte declaraţii nefondate şi le utilizează în scopul compromiterii instituţiei. În unele publicaţii ungare au apărut, în ultima perioadă, informaţii pe surse, potrivit cărora pe lista cetăţenilor ungari vizaţi de interdicţiile introduse recent de SUA, ca urmare a unor suspiciuni de corupţie, s-ar afla preşedintele şi alte persoane cu funcţii de conducere din această instituţie, din cauză că nu ar fi fost luate în considerare unele sesizări privind existenţa unor fraude legate de plata TVA.