Începe ediţia de toamnă a târgului de carte cu discount Kilipirim

Organizat în mod tradiţional la Sala Dalles din Capitală încă din 2005, târgul de carte Kilipirim debutează astăzi într-un nou spaţiu: Unirea Shopping Center – et. 2, Aripa Călăraşi.

La ediţia din această toamnă, organizatorii spun că unele edituri vor practica reduceri substanţiale faţă de oferta din librării şi că puteţi găsi cărţi la preţuri chiar mai mici decât costul unui bilet de metrou.
Volume pentru copii şi tineret, dar şi pentru cititorii experimentaţi, deopotrivă beletristică, nonficţiune şi albume de artă – acestea sunt produsele care compun oferta expozanţilor, pe parcursul celor cinci zile de târg (29 octombrie – 2 noiembrie). Accesul este liber, iar târgul este deschis între orele 10.00 şi 22.00.

Peste 7.500 de titluri îşi aşteaptă cititorii, iar Humanitas, Rao, Curtea Veche, Polirom, Cartea Româneasca, Nemira, Trei, Litera, Herald, Aramis, Prut, House of Guides sunt doar câteva dintre editurile care vor avea standuri la această ediţie. Fiecare expozant practică, la Kilipirim, reduceri substanţiale de preţuri, de până la 90%.
Când aţi cumpărat ultima dată, cu doar 5 lei, o carte publicată de Editura Humanitas? Editura vă aşteaptă cu binecunoscuta ofertă de cărţi la „preţuri rotunde”, de 5, 10, şi 15 lei. De asemenea, peste 50 de titluri ale acestei edituri au preţul redus cu 40%.
Unul dintre cele mai emoţionale premii internaţionale ale toamnei a fost acordarea Premiului Nobel pentru Pace Malalei Yousafzai, tânăra care a luptat pentru educaţie şi a fost împuşcată de talibani. Cartea care reprezintă memoriile ei, „Eu sunt Malala”, alături de alte 700 de titluri la preţuri reduse substanţial îşi aşteaptă cititorii la standul Editurii Polirom din cadrul Kilipirim.
Romanul „Dora Bruder”, semnat de cel mai recent câştigător al Premiului Nobel pentru Literatură, Patrick Modiano, este una dintre cărţile care îşi aşteaptă cititorii la standul Editurii Rao din cadrul Kilipirim. Oferta Rao include peste 1000 de titluri şi reduceri care încep de la 30% şi merg până la 70%.
Curtea Veche Publishing şi-a propus să ofere multe surprize, aşa că multe dintre cărţi vor putea fi achiziţionate cu un preţ chiar sub 10 lei. Câteva dintre titlurile de care se vor bucura vizitatorii standului Curtea Veche Publishing sunt „Acasă la Jamie” de Jamie Oliver (de la 88 la 25 lei), „Totemul lupului” de Jiang Rong (de la 45 la 12 lei), „Comunicarea cu oamenii dificili” (de la 24 la 8 lei), „Biblia sănătăţii femeii” (reducere de la 53 la 20 lei).
La standul Editurii Trei cititorii vor putea descoperi o ofertă generoasă de titluri la preţul special de 10 lei. „Fetiţa care nu zâmbea niciodată”, povestea legendarei gimnaste românce Nadia Comăneci, care a trebuit să plătească pentru propria maturizare, se află pe lista recomandărilor speciale ale editurii.
Printre numeroasele recomandari kilipir din acest an propuse de Editura Herald se numără: „Doctrina Kabbalei”, la numai 10 lei,  „Kafka”, „Nietzsche” şi „Oscar Wilde” – cele 3 titluri din colecţia Colibri – 14.5 lei, Cosmos de Carl Sagan, la doar 34 lei.
Editura Litera vine la ediţia din această toamnă a Kilipirim cu o ofertă generoasă, de peste 450 titluri: cărţi pentru copii, albume de artă, dicţionare, enciclopedii. Reducerile ajung până la 40%.
La standul Editurii Aramis, cititorii vor găsi aproximativ 250 de titluri. Reducerile încep de la 25% şi ajung până la 70%. În lista ofertelor speciale, amintim: carte la 1 leu (10 titluri la aceasta ofertă); carte la 2 lei ( 7 titluri la aceasta ofertă); carte la 3 lei (20 de titluri la aceasta ofertă); carte la 5 lei (30 de titluri la aceasta ofertă); caiete de Abecedar la doar 3 lei caietul.
La standul Editurii Nemira, reducerile încep de la 35% şi merg până la 50%. În plus, vor exista şi pachete-cadou, cu 40% reducere şi multe cărţi la preţul special de 10 lei. Printre titlurile recomandate se află îndrăgitul roman „Doctor Sleep” al lui Stephen King, „Revolta” – ultimul volum din seria Jocurile Foamei, al lui Suzanne Collins sau volume semnate de Olga Ojog-Braşoveanu.
Editura House of Guides va fi prezentă la Kilipirim cu o ofertă de peste 120 de titluri. Reducerile încep de la 20% şi merg până la 70%, iar pe lista recomandărilor se află volume de interes pentru cei pasionaţi de gastronomie.
„Atlasul lumii pentru cei mici”, „Secretul lui Moş Crăciun”, precum şi volumele din seria „Lipeşte, colorează şi învaţă” sunt doar o parte dintre recomandările speciale de la standul Editurii Prut, unde reducerile se vor situa între 30 şi 60%.
În cadrul târgului de carte Kilipirim, va avea loc şi Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”.

Alte detalii, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Bianca Ioniţă