La Balul Edelweiss pentru HOSPICE, se va licita o oră de tenis cu Simona Halep

Balul Edelweiss pentru HOSPICE Casa Speranței este cel mai longeviv bal caritabil din București. Prima ediție a avut loc în anul 2000, cu scopul de a susține serviciile gratuite de îngrijire paliativă oferite de HOSPICE Casa Speranței, copiilor și adulților cu boli incurabile.

Anul acesta, Simona Halep, jucătoarea de tenis numărul 3 în top WTA, a decis să susțină cauza HOSPICE oferind pentru licitația din cadrul  evenimentului o rachetă de tenis cu autograf și o oră din viața sa – un meci de tenis pe care îl va juca împreună cu câștigătorul licitației. De asemenea, în cadrul evenimentului se vor  licita și alte experiențe exclusiviste, precum cea a unei zile în California, la bordul unui avion de vânătoare ce va executa manevre tactice de luptă.

Balul Edelweiss, ajuns la cea de-a 14-a ediție, va avea loc în data de 15 noiembrie, ora 19.00 la Athenee Palace Hilton. Va fi o ediție specială, deoarece în luna septembrie a acestui an, HOSPICE Casa Speranței a inaugurat noul centru din București, unde anual vor fi îngrijiti  peste 2000 de pacienți. Evenimentul caritabil va avea mai multe momente importante: recepția cu șampanie, cină gourmet, licitații cu și fără strigare, va fi presărat cu momente artistice susținute de artiști cu renume, câștigători ai concursului Românii au Talent și se va încheia cu o petrecere alături de celebra trupă Călin Geambașu.

Prezentatorii ediției din acest an sunt îndrăgiții Corina Caragea și Dragoș Bucurenci. Mai multe informații despre eveniment puteți găsi la edelweissball.hospice.ro .

În fiecare an, peste două sute de invitați participă la bal și alături de ei sunt prezenți personalități, ambasadori, directori executivi și reprezentanți ai unor organizații importante din România.
Fiecare ediție ne ajută să susținem serviciile gratuite de îngrijire paliativă, atât de importante și vitale pentru copiii și adultii cu boli incurabile din București, Brașov, Făgăraș și Zărnești.

Au contribuit la organizarea acestei ediții de bal companiile: Anchor Grup, Fundația Vodafone România, Help Net Farma, Fildas Trading,  EIT  Sucursala Forum Auto, GlaxoSmithKline, GlaxoSmithKline Consumer Healthcare, COCA-COLA HBC, Kaufland, Raiffeisen Bank, Sofmedica, Lowe and Partners și Transgaz.

Parteneri: Cristalex ’94, Tres Recherche, Beautik Haute Parfumerie, CityGrill, Whittard of Chelsea, Musette, Stoica si Asociatii, Sabion, Proestetica, Style and Nature, Renaud Investments, Porphyras, Crier Media Group, Nissa,  Crowne Plaza Hotel, Contessina, Central Park Hotel Sighisoara, Morgano Hipic, Restaurant Tapo, Fizio- life Medica, World Class, Pescariu Sports and Spa, Originalo, Grand Hotel Continental și Delta A.C.M ’93. Partenerii media sunt: ProTV, EuropaFM și Etiquette Magazine.

Puteți solicita mai multe informații despre eveniment la events@hospice.ro sau puteți accesa pagina dedicată evenimentului: edelweissball.hospice.ro. Pentru acreditări la eveniment, vă rugăm să trimiteți un email la daniel.bujorean@hospice.ro