La Romexpo încep Târgul de Turism al României şi Romhotel

La 13 noiembrie, la Romexpo încep două dintre cele mai aşteptate evenimente ale toamnei: Târgul de Turism al României şi Romhotel – Expoziţia internaţională de echipamente, mobilier şi dotări pentru hoteluri şi restaurante.
Timp de patru zile, vizitatorii vor regăsi la Târgul de Turism al României o impresionantă varietate de oferte de vacanţă. Peste 200 de companii din Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, India, Indonezia Israel, Italia, Moldova, Palestina (participare în premieră la Târgul de Turism al României), România, Federaţia Rusia, Turcia şi Ungaria vin cu reduceri tentante şi destinaţii dintre cele mai diverse.

Chiar dacă prioritare sunt sărbătorile de sfârşit de an, operatorii turistici vin la Târgul de Turism al României cu oferte pentru vacanţele din vara anului viitor. Iar cei care le achiziţionează beneficiază de reduceri early-bird de până la 40% pentru destinaţii cum ar fi: Grecia, litoralul românesc, Bulgaria şi Spania.

În aceeaşi perioadă cu Târgul de Turism al României, la Romexpo are loc Romhotel – Expoziţia internaţională de echipamente, mobilier şi dotări pentru hoteluri şi restaurante.
Aproximativ 80 de companii din România şi din străinătate vor veni la Romhotel cu cele mai recente apariţii în domeniu, dar şi cu informaţii necesare pentru o cât mai bună desfăşurare a activităţilor din unităţile de cazare şi alimentaţie publică:
competiţii de măiestrie în prepararea băuturilor şi cursuri destinate celor care vor să se perfecţioneze în aceste domenii, manifestările Sărbătoarea Gustului, care îşi propune să educe gusturi şi să creeze obiceiuri alimentare sănătoase, şi „Intersectie de meserii”, în care tinerii liceeni vor afla detalii despre meseriile din industria hotelieră, de restaurante şi alimentaţie publică, demonstraţii gastronomice şi degustări de delicatese din Europa.

Program de vizitare:

13 – 15 noiembrie 2014, între orele 10.00-18.00;

16 noiembrie 2014, între orele 10.00-16.00

Locaţie: Pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5, C6

Bilet intrare: 15 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate beneficiază de intrare gratuită.

Pentru mai multe detalii despre evenimente, accesati: www.targuldeturism.ro şi www.romhotel.ro