Călătorește cu Marky și Romfilatelia în universul timbrelor la Târgul Internațional GAUDEAMUS 2014

Marky și echipa Romfilatelia vă invită la Târgul Internațional GAUDEAMUS, ediția a XXI-a, unde vă așteaptă cu numeroase surprize filatelice.

Eu, Marky cel nerăbdător,

V-aștept în pas alergător,

La Gaudeamus, Târg iubit

Unde ne-am împrietenit!

Cu distracție garantată

 

Și voie bună asigurată,

Alături de Elisabeta și Ilie

Să sărbătorim cu veselie,

Lumea noastră minunată

Pe timbre cu măiestrie ilustrată!

În perioada 19-23 noiembrie , la standul Romfilatelia nr. 205, nivel 4.50, în Pavilionul Central Romexpo, veți descoperi cele mai frumoase timbre din ultimii ani, coliţe, plicuri prima zi, cărţi poştale maxime, albume filatelice şi o colecţie impresionantă de produse speciale.

La acestea se adaugă și timbrele dedicate sportivilor români, ce i-au celebrat de-a lungul timpului pe acești oameni extraordinari, precum și rezultatele lor remarcabile care ne-au adus faimă peste hotare.

Veți călători cu timbrul românesc pretutindeni, descoperind tezaurul țării noastre și locuri aparte unde peisajele pitorești se îmbină cu unicitatea și farmecul tradițiilor românești, veți răsfoi și admira clasoare cu timbre de înaltă ținută și veți putea dărui astfel celor dragi un cadou de suflet.

Ediția de anul acesta va fi presărată cu numeroase surprize, momente speciale și două evenimente DE MARCĂ:

·          Vineri, 21 noiembrie a.c. , orele 14:00, se va introduce în circulație una dintre cele mai așteptate emisiuni ale anului, Crăciun 2014 . Alături de canotoarea Elisabeta Lipă, invitata specială a acestui moment, vom lansa emisiunea dedicată Sfintei Sărbători a Nașterii Domnului Iisus Hristos, pe care o veți găsi începând din această zi atât la standul Romfilatelia din cadrul Gaudeamus, cât și în magazinele filatelice din București și din țară. Căutați produsele speciale ale emisiunii: albumul filatelic, timbrul de argint aurit Crăciun 2014 și stampa cu Biserica Stavropoleos și surprindeți-i pe cei dragi cu cadouri rafinate și elegante

·          Sâmbătă, 22 noiembrie a.c. , începând cu ora 11:00, organizăm un eveniment dedicat tuturor copiilor, în cadrul căruia cei mici vor regăsi lumea minunată a timbrelor şi concursuri cu premii inedite, alături de bunul lor prieten Marky și invitatul surpriză, marele sportiv Ilie Năstase , care „joacă în echipa Romfilatelia ”.

Vă așteptăm cu mic și mare la standul Romfilatelia să sărbătorim dragostea pentru filatelie și timbrul românesc, considerat a fi, pe drept cuvânt, un important ambasador al tuturor românilor la nivel global!