Caz umanitar

 Stefanel„Va scriu din dorinta disperata de a imi ajuta prietenul care este imobilizat in caruciorul cu rotile de 5 ani. Sunt 5 ani in care in urma unei operatii pe creier si din neglijenta medicilor a ramas paralizat, Stefanel nu poate sa manance, sa vorbeasca si sa mearga.

Sansa lui de a merge din nou a venit de la centrul Giusti din Firenze, centru  unde, in urma unei cure de terapie de 15 saptamani Stefanel are toate sansele sa mearga din nou. Insa costul acestor tratamente este muuult prea mare pentru noi, care traim cu ce puetm pentru a ii oferi lui tot ce are nevoie, 35.000 de euro este pretul vietii lui Stefanel.

Va rog din suflet sa ma ajutati sa prezint cazul intr-o emisiune sau printr-o stire si poate oamenii cu suflet mare vor dona pentru el. Ar mai fi o sansa, sa  gasim sponsori care sa ne  sprijine in acesta lupta de a strange banii pana in ianuarie 2015 .

Detalii despre cazul lui Stefanel precum si acte doveditoare ale cazului puteti gasi pe pagina de Facebook destinata campaniei de strangere de fonduri: www.facebook.com/pentrustefanel

Puteti sa ma contactati oricand la 0721519063.

Va rog din suflet sa ne  ajutati. Este sansa unui om de a incepe o viata noua, este sansa noastra de a fi din nou fericiti si de a ne intemeia o familie.

Raman in asteptarea raspunsului dvs.
Multumesc din suflet.
Cu respect,

Roxana Chitu”