Timisoreanca Bianca Fanu, cea mai frumoasa romanca din lume, a plecat astazi la Miss World 2014

Bianca Fanu, castigatoarea titlului Miss World Romania 2014 a plecat astazi de pe aeroportul din Timisoara catre Londra, acolo unde va reprezenta Romania in editia din acest an in cadrul celei mai importante competitii internationale de frumusete din lume, Miss World s-a organizat pentru prima data in anul 1951 si este cea mai longeviva competitie internationala de frumusete.

Bianca a castigat coroana si titlul de cea mai frumoasa romanca din lume in luna octombrie in cadrul competitiei nationale Miss World Romania 2014, organizata intr-un club din capitala de catre agentia ExclusivEvent, agentia detinatoare a licentei Miss World in Romania.

Atat Bianca Fanu cat si intreaga echipa care a pregatit-o pentru aceasta editie a Miss World, isi doresc sa duca marea coroana Miss World in Romania sau cel putin egalarea performantei Ioanei Valentina Boitor care a reusit clasarea pe locul 2 in cadrul Miss World 2006, fiind si in prezent cea mai buna clasare a Romaniei in intreaga istorie a celor patru competitii internationale de frumusete majore.

Bianca are 25 de ani, 1.70 m inaltime, dimensiuni 86-60-90 si este nascuta in Timisoara. Este studenta in anul 5 in cadrul Facultatii de Medicina Generala a Universitatii de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara.
Olimpica la engleza si geografie in timpul liceului, Bianca vorbeste excelent engleza si spaniola, un aspect extrem de important si un avantaj in cadrul competitiei din Londra. Bianca a facut in trecut 3 ani de balet iar in prezent este practicanta de yoga, pilates, aerobic si innot. Avand 4 caini adoptati, Bianca isi doreste sa infiinteze un adapost pentru cainii abandonati din Timisoara.