Invitatie UNICEF – MEN lansare studiul costul investitiei insuficiente in educatie 24.11.2014

Dragi colegi,

Ne face o deosebita placere sa va invitam la evenimentul de lansare a studiului „Costul Investitiei Insuficiente in Educatie in Romania”, realizat de UNICEF in colaboare cu Ministerul Educatiei Nationale (MEN). Studiul reprezintă o analiza a impactului pe care il are alocarea insuficienta de fonduri in sistemul national de educatie asupra nivelului de educație al populației si asupra economiei nationale.

Prezentarea studiului si a principalelor concluzii va avea loc in cadrul unei conferinte de presa sustinuta de dl.Remus Pricopie, Ministru Educatiei Nationale, dna.Sandie Blanchet, Reprezentantul UNICEF in Romania, dl.Pierre Varly, expert international, si de dl. Ciprian Fartușnic, Director al Institutului de Științe ale Educației.

Studiul are rolul de a atrage atentia asupra importantei alocarii unor fonduri mai mari sistemului national de educatie din Romania si de a face previziuni privind efectele unor investitii consistente in educatie, atat la nivelul stocului educational, cat si la nivel economic.

Ne-am bucura sa fiti alaturi de noi luni, 24 noiembrie 2014, incepand cu ora 9:00, la sediul MEN din Str. Gen. Berthelot 28-30, Sector 1, Sala de Consiliu. Agenda evenimentului este atasata.

Va rugam sa ne confirmati participarea prin email sau la telefon – persoana de contact Raluca Dinu, Media & Advocacy Officer, UNICEF, rdinu@unicef.org , 0744786809.

 

Va multumim si va asteptam cu drag.

Raluca Dinu