Pinocchio

PINOCCHIO KOREAN DRAMA POSTERIn Ha (Prk Shin Hye) are sindromul Pinocchio. De fiecare dată când spune o minciună începe să sughite până ce recunoaşte adevărul.
Choi Dal Po (Lee Jong Suk) este în primul an reporter la o companie de ştiri. Are un aspect fermecator care este ascuns în stilul lui de îmbrăcăminte şi al părului lung. Are o excelentă memorie şi comunică foarte bine. Ascunde un secret în ce priveşte familia lui şi reporterii care i-au distrus copilăria.
Seo Bum Jo (Kim oung Kwang) face parte dintr-o familie bogată şi are o personalitate interesantă…dar asta rămâne de văzut în dramă, mai departe 🙂 .
Yoon Yoo  Rae (Lee Yoo Bi ) este o persoană timidă dar puternică în acelaşi timp. A fost fană a unui idol în timpul liceului şi a facultăţii.

kdramastarsReuşesc cei patru care sunt la început de drum atât în cariera lor cât şi în viaţă să îşi pună amprenta pe ştirile şi reportajele unei metropole? Ajung ei să spună doar adevărul, să facă dreptate în unele cazuri si să se descopere pe sine?
Rămâne să vedem în cele ce urmează 🙂