A fost desemnat primul câştigător al campaniei Călătoreşte-ţi visul cu Radio România Actualităţi

A fost ales câştigătorul primului concurs al campaniei Călătoreşte-ţi visul. Radio România Actualităţi şi eSKY.ro au desemnat ascultătorul care se va bucura de o excursie la Târgul de Crăciun de la Nürnberg, în week-end-ul 13-14 decembrie 2014.

Premiul a fost acordat în emisiunea Ca pe roate, duminică 23 noiembrie, de realizatorul Dan Creţa, care a avut-o alături în studio pe Carla Boangiu, director general eSKY.ro.

Câştigătoarea excursiei la Târgul de Crăciun de la Nürnberg este Rodica Ionescu, din Ploieşti. Conform regulamentului dânsa a fost cea care a efectuat cel de-al cincelea apel telefonic valid, la numărul anunţat pe post, în intervalul celor 5 minute acordate finalei.

La această ediţie a concursului s-au primit peste 6.000 de telefoane. Ceilalţi 4 ascultători care au sunat înaintea apelului câştigător vor primi din partea organizatorilor tricoul personalizat al campaniei. Aceştia sunt: Agapie Ifrim Nedelea, Mariana Oaşe, Maria Carmen Bălţeanu şi Mădălina Ştefan.

Concursurile campaniei Călătoreşte-ţi visul vor continua la Radio România Actualităţi, cu premii lunare care constau din excursii pentru 2 persoane în destinaţii de top din Europa.

eSKY.ro este una dintre cele mai puternice agenţii de turism din România, cu vânzare exclusiv online. Deţine 28% cotă de piaţă, din segmentul vânzării online de bilete de avion de către agenţiile de turism din România şi face parte din grupul multinaţional eSKY.PL Group, prezent în pieţele din Polonia, Bulgaria, România şi Brazilia.