Se lansează noile abonamente la Sala Radio!

Grăbiţi-vă să vă rezervaţi un loc la cele mai frumoase evenimente muzicale la început de 2015: se lansează noile abonamente la Sala Radio!

Vă pregătiţi lista de dorinţe de îndeplinit în 2015? Aţi dori sa faceţi o surpriză cuiva drag la început de an cu un bilet la un concert deosebit? Vreţi să prelungiţi atmosfera sărbătorilor cu alte momente speciale? Pentru toate acestea, Orchestrele şi Corurile Radio România vă pregătesc şi în 2015, la Sala Radio, o nouă serie de concerte şi recitaluri pe care nu trebuie să le pierdeţi!

Seară Mozart, „Anotimpurile” lui Vivaldi, „Norma”, celebra operă a lui Bellini (în concert), cu soprana Elena Moşuc invitată în rolul titular, Integrala sonatelor de Beethoven pentru pian şi vioară, partea a II-a, un prilej extraordinar de a-l asculta pe Valentin Gheorghiu la pian, alături de Gabriel Croitoru la vioară, concertul celebrului acordeonist francez Richard Galliano, sunt doar câteva dintre evenimentele speciale ce se vor derula la Sala Radio între ianuarie şi martie 2015.

Şi pentru a fi siguri că nu pierdeţi cele mai importante evenimente muzicale ale începutului de an, vă propunem noile abonamente pentru perioada ianuarie-martie 2015 a stagiunii Orchestrelor şi Corurilor Radio România.
Vă aşteptăm aşadar din 9 decembrie la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64 pentru a vă asigura locurile cele mai bune! Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete la telefon: 021-303.14.28 sau 021-314.68.00.
Programul este :
– de luni până vineri, între orele 9.00-18.00 ;
– în zilele de concert/spectacol din timpul săptămânii : 09:00-20:00 ;
– în zilele de concert/spectacol din weekend : 09:00-12:00 şi 15:00-20:00 (casa este închisă sâmbătă şi duminică în zilele fără concert).

Abonamentele sunt valabile la toate concertele şi recitalurile din stagiunea Orchestrelor şi Corurilor Radio.
Preţurile la abonamente sunt (perioada ianuarie-martie 2015):

– Abonamente de acces:
– categoria I – 325 lei
– categoria a II-a – 260 lei
– categoria a III-a – 195 lei

– Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi)
– categoria I redus – 195 lei
– categoria a II-a redus – 156 lei

Abonamentele de acces cu preţ întreg sunt disponibile şi www.bilete.ro, în oficiile Poştei Romane, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în Magazinele Germanos. Cele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie şi a cărţii de identitate.

Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio vă rugăm să consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.

Accesul la Sala Radio, cu transportul în comun, se poate face cu liniile de tramvai nr. 24 şi 44 până la staţia „Radio România” – Piaţa Virgiliu (Str. Berzei la intersecţia cu Ştirbei Vodă, în apropierea străzii Berthelot). Puteţi de asemenea alege mijloacele de transport care circulă în apropiere – Str. Mircea Vulcănescu, Str. Berzei, Str. Ştirbei Vodă, Bul. Eroilor, Calea Plevnei, Bul. Dinicu Golescu – autobuzele 133, 178, 126, 168, 226, 368 etc.