Greșeli privind pierderea în greutate în timpul sărbătorilor care, probabil, nu v-au trecut prin minte

Decembrie este o lună plină de ispite. A rămâne constant în menținerea greutății pe perioada sărbătorilor este cu siguranță admirabil, mai ales ținând cont de faptul că aveți mai puțin timp pentru exerciții și mai multe evenimente la care trebuie să participați. Jucați inteligent, și evitați aceste greseli comune pe care oamenii tind să le facă în preajma sărbătorilor.

  1. Sărirea peste micul dejun

Presați de timp și în încercarea de a mai reduce din calorii, cei ce țin dietăsar pestemicul dejunde multe ori. Rea idee.Cei care țin dietăși mănâncă micul dejunau mai mult succes în pierderea în greutate și în menținerea greutății dorite. Consumul de alimente sănătoase și obținerea sațietății pe tot parcursul zileiva face trecerea peste ispitele de sărbători mai ușoară.multa mancare

  1. Supraestimarea arderii caloriilor

Exercițiul este o completare importantă a dietei. Cu toate acestea, este ușor să supraestimăm caloriile arse. Alergarea timp de 30 de minute ar putea arde 300 de calorii, dar există peste 300 de calorii într-un pahar de lichior. Continuați să faceți exerciții, deoarece vă ajută să vă mențineți pe drumul cel bun, dar nu presupuneți că puteți mânca tot ce vedeți atunci când sunteți la o petrecere de sărbători. Este vorba despre menținerea unui echilibru.

  1. Subestimareacaloriilor consumate

Să fim cinstiți: A merge la o petrecere și viziona ceea ce mănânci necesită disciplină, mai ales atunci când este vorba despre un “ bufet suedez”. Aruncați o privire în jur înainte de a apuca ceva. Dacă un preparat are prea multe calorii, atunci nu este nevoie să-l terminați. Când participați la o petrecere lungă, păstrați-vă ritmul.

  1. Eliminarea carbohidraților

Mulți oameni încă mai cred că tăierea carbohidraților este un truc rapid de slăbire. Zilele reci și întunecate de iarnă nu sunt un moment potrivit să eliminați pâinea și pastele din viața voastră: carbohidrații ajută la producerea de serotonină, substanța sintetizată de creier, răspunzătoare a stării de bine. Căutați carbohidrații complecși și cerealele integrale pentru a menține moralul ridicat și dieta echilibrată.

  1. Prea multă băutură

Din păcate, băutura contează pentru silueta dumneavoastră, chiar dacă nu e hrană solidă. Dacă încercați să rămâneți în formă pe durata sărbătorilor, limitarea consumului de alcool este necesară. E greu, știm. Dar cel puțin nu va trebui să vă confruntați cu o mahmureală îngrozitoare.

  1. Privarea completă

Sărbătorilesunt pline debunătăți care îngrașă, de labăuturilaprăjituriumplute cuunt. Privarea completă de acestea, adeseori eșuează și sfârșiți exagerând și mâncând fără măsură alimente care îngrașă. Alegeți să vă bucurați de toate bunătățile de sărbători,darstabiliți limite.

Carmen Oprea

Traducere și adaptare: http://www.womenshealthmag.com