Belleamy lanseaza single-ul si videoclipul „Bye, bye”

download11Nu, nu ne spune la revedere, Belleamy lanseaza al doilea single din cariera, „Bye Bye”, un alt motiv de petrecere pentru ziua de astazi, cand tanara artista isi sarbatoreste majoratul.

Daca pentru primul single a colaborat cu F. Charm la productie, de data aceasta, piesa „Bye Bye”, cu versuri in limba romana, este compusa de catre Marius Draghici si Marius Dia, iar videoclipul oficial este regizat de catre Catalin Micu.

Piesa a fost produsa in studiourile Chili MusicPro, de un colectiv tanar si creativ, acelasi care a produs si hitul Lorei, „Puisor”, iar filmarile pentru clip s-au realizat in patru locatii din Bucuresti. Videoclipul este lansat intr-un moment special, implinesc 18 ani, si este un cadou din partea celor care au participat la producerea lui pentru mine. Pe aceasta cale, tin sa le multumesc tuturor pentru implicare!„, declara Belleamy.

Timbrul exceptional al artistei a fost apreciat si intens laudat si de catre actorul Cristopher Atkins, (Laguna Albastra) dar si de catre Erika Eleniak (Baywatch), prezenti la un eveniment in Bucuresti, unde au fost impresionati de carismatica artista.

Visul meu este ca muzica pe care o interpretez sa fie in lista preferintelor ascultatorilor, sa-i faca fericiti si macar o parte din emotiile transmise de mine sa ajunga in sufletele lor„, adauga Belleamy.

http://youtu.be/dxjnI-Kv5no