(Video) – „Te strig”, prima mega-colaborare dintre DJ Sava, Misha si Connect-R

djsava

DJ Sava, Misha si Connect-R lanseaza single-ul si videoclipul „Te strig”, o poveste despre cautare si speranta, despre incercarile de a nu lasa dragostea sa isi piarda din intensitate si de a nu interveni rutina si despre zambetele care plang in lipsa jumatatii.


O relatie este un dans in doi si daca se intampla ca unul dintre parteneri sa schimbe ritmul, dansul ia o alta forma. Se trece de la fluturasi, emotie si exuberanta la nesiguranta, lipsa stabilitatii si a increderii. In acel moment, zeci de intrebari ne acapareaza mintea, printre care cea daca trebuie sa ne rezumam viata la traiul a doua suflete care isi cara propria singuratate, daca acest sentiment nu trece odata cu timpul si se rezolva de la sine sau daca sa dam sansa unui nou inceput.

Despre toate acestea lucruri canta Dj Sava, Misha si Connect-R in cel mai recent single, „Te strig”, piesa compusa de catre Connect-R, DJ Sava, Razvan Matache si Buzea Florin. Pentru piesa „Te strig”, cei trei artisti au filmat un videoclip in regia lui Alex Ceasu, care aduce in prim plan tocmai aceasta ipostaza autumnala dintr-o relatie, in care avem tendinta sa ne focalizam atentia pe aspectele negative si cauzatoare de stres.

Daca pana acum Dj Sava a colaborat separat atat cu Misha, pentru hitul „Tenerife”, cat si cu Connect-R pentru recentele hituri „Aroma” sau „Aer”, noul single „Te strig” este primul featuring in aceasta formula.


Video: Youtube[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=RJ9V6xuKTXQ&feature=youtu.be[/youtube]