Albumul de debut a lui Meghan Trainor, „TITLE”, pe prima pozitie in topul Billboard 200

In prima saptamana de cand a fost lansat, albumul „TITLE” s-a vandut in peste 237, 511 de unitati si devine primul material discografic al unei artiste pop care obtine acest record, in ultimii 5 ani. Albumul „TITLE” domina si vanzarile iTunes, dar si topurile muzicale pop din SUA, dar si din alte 67 de tari.

Primul single, „All about that bass” se bucura de un succes rasunator si are peste 500 de milioane de vizualizari pe YouTube, iar recent piesa a fost nominalizata la categoria „Record of the year”, in cadrul premiilor Grammy. Pe langa milioanele de vizualizari, „All About That Bass” s-a pozitionat 8 saptamani pe primul loc in topul Billboard Hot 100. Dupa lansare, reactiile pozitive nu au intarziat sa apara, iar pe YouTube au fost lansate numeroase cover-uri dupa piesa, printre care cel de la Saturday Night Live, cu Jimmy Fallon in rolul principal.

La nivel mondial, piesa a ajuns pe prima pozitie in topurile muzicale din peste 58 de tari, cu peste 10 milioane de descarcari si peste 275 de milioane de stream-uri. Al doilea single de pe album, „Lipsa Are Movin”, lansat in urma cu cateva saptamani, a primit de 2 ori discul de platina si este in continua crestere in topurile internationale.

Tracklist album:

1. The Best Part (Interlude)
2. All About That Bass
3. Dear Future Husband
4. Close Your Eyes
5. 3am
6. Like I’m Gonna Lose You feat. John Legend
7. Bang Dem Sticks
8. Walkashame
9. Title
10. What If I
11. Lips Are Movin
12. No Good For You*
13. Mr. Almost*
14. My Selfish Heart*
15. Credit*
*Deluxe Edition Bonus Tracks
“All About That Bass” video: http://smarturl.it/AATBvideo
“Lips Are Movin” video: http://youtu.be/qDc_5zpBj7s