La Bistriţa s-a deschis Târgul de Nunţi „Marriage Fest”, cu o bogată ofertă pentru cei interesaţi

La Bistriţa s-a deschis, în acest sfârşit de săptămână, Târgul de Nunţi „Marriage Fest”, cu o bogată ofertă pentru cei interesaţi. Potrivit organizatorilor, sunt prezente peste 40 de firme de profil, iar vizitatorii au oportunitatea să găsească într-un sigur loc tot ceea ce este necesar pentru organizarea unei cununii sau a unui eveniment festiv. Transmite corespondentul RRA, Cristiana Sabău:

Reporter: Vizitatorii Târgului de Nunţi vor găsi numeroase modele de rochii de mireasă, costume de miri, bijuterii şi aranjamente flocare. Organizatorii au pregătit prezentări de modă, concerte, expoziţii culinare, dar şi o tombolă cu premii în valoare totală de 1.500 de euro. Cofetari din tot judeţul au pregătit un adevărat regal de arome şi culori.

Cristina Istrate, cofetar: În acest an, ne-am gândit, ca păjiturile să le aranjăm pe o caleaşcă, pentru că nunta te duce la basm, la poveste şi, atunci, am aranjat prăjuturile într-un astfel de cadru. Torturile trebuie să arate fabulos la o nuntă, mai ales că la noi, în România, momentul tortului este prezentat doar în câteva minute şi, atunci, el chiar că trebuie să fie fabulos şi să atragă atenţia.

Reporter: Mai multe despre acest subiect, în ediţiile informative ale zilei.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 7 februarie