La Galaţi începe meciul de tenis dintre echipele feminine ale României şi Spaniei, în primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup

La Galaţi, va începe, astăzi, meciul de tenis dintre echipele feminine ale României şi Spaniei, în primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup. Detalii, în relatarea corespondentului RRA, Maria Măndiţă:
Reporter: Astăzi, de la ora 13:00, la Patinoarul Arificial, din Galaţi, Simona Halep va juca împotriva sportivei Silvia Soler-Espinosa în primul meci al întâlnirii România-Spania, din Fed Cup, echivalentul la fete la Cupei Davis. La gala de deschidere a Fed Cup este aşteptat şi preşedintele României, Klaus Iohannis. Tot astăzi se va juca şi meciul dintre Irina Camelia Begu şi Garbiñe Muguruza, jucătoarea numărul unu a Spaniei. Meciurile programate în cadrul primului tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup se vor desfăşura astăzi şi mâine, printre spectatori fiind aşteptat şi vicepermierul României, Gabriel Oprea, dar şi Ion Ţirica. Toate partidele se vor desfăşura la Patinoarul Artificial, din Galaţi, transformat, în decurs de aproximativ o lună, dintr-un teren cu ghiaţă în unul de tenis, amenajat la cele mai înalte standarde. În ciuda aşteptărilor, din păcate, astăzi, nu se vor pune în vânzare noi bilete de acces la meciurile de tenis.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 7 februarie