Bucureştenii pot cumpăra cartele de călătorie RATB

Bucureştenii pot cumpăra, din nou, cartele de călătorie RATB, după câteva săptămâni în care acestea au lipsit complet din chioşcuri, iar oamenii au fost nevoiţi să circule fără tichete. Potrivit viceprimarului Capitalei, Cornel Pieptea, situaţia a fost creată de faptul că firma care a câştigat licitaţia pentru emiterea cartelelor nu a respectat standardele din caietul de sarcini, iar acestea au trebuit refăcute.

Cornel Pieptea: La toate centrele de vânzare se găsesc tichete de călătorie. A existat o perioadă în cursul acestei luni în care la centrele de vânzare a biletelor nu au fost disponibile aceste titluri de călătorie. Vina acestei situaţii aparţine în întregime conducerii RATB care ar fi trebuit să demareze mai devreme procedura de achiziţie a cartelelor.

Realizator: Viceprimarul Cornel Pieptea i-a mai precizat reporterului RRA că de la o lună la alta calitatea serviciilor de transport în comun din Bucureşti scade, mai ales din lipsa pieselor de schimb care face ca autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele RATB să respecte la limită condiţiile tehnice legale.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 23 februarie