8 moduri de a spune „Te iubesc”, de 8 Martie

love

Două cuvinte mici pe care bărbaţii au uneori probleme în a le rosti. Pentru că ei sunt timizi? Pentru că nu ştiu cum să le spună? Oricum, ei au tehnicile lor pentru a ne mărturisi iubirea.

Trimite mesaje fără un motiv
„Ce vreme superbă este astăzi….! ” Crezi acest mesaj nu prezintă interes? Faci o greşeală, acesta este unul dintre cele mai inteligente moduri pentru partenerul tău să-ti spună că te iubeşte. Simplul fapt că se gândeşte la tine şi îşi spune, „Vreau sa-i trimit un SMS …”, poate fi dovada unui semn mare de afecţiune. Ei bine, în cazul în care partenerul tău nu face asta, nu înseamnă că nu te iubeşte. Poate că el preferă alte tehnici.

Te priveşte în ochi
Nu subestima puterea privirii. „Contactul ochilor” este cea mai puternică armă în materie de seducţie. Şi o probă de iubire! Dacă atunci când sunteţi într-un bar cu prietenii şi fiecare discută cu altcineva, el îţi aruncă priviri drăgăstoase din celălalt capăt al camerei, aceasta arată faptul că se gândeşte la tine. Înţelege: „Hei, eu nu sunt lângă tine, dar îmi pasă de tine şi îţi arăt privindu-te!. „Nu e drăguţ?

El te ascultă cu atenţie
Poţi spune ceea ce vrei, dar fii atentă la ceea ce spune partenerul tău. Acesta este unul dintre cele mai importante aspecte ale unei relaţii. Atunci când povestiţi cum aţi petrecut ziua, când vă împărtăşiţi poveştile despre prieteni, el te priveşte şi te ascultă cu atenţie. E felul lui de a spune că cuvintele tale însemna ceva pentru el şi că aceasta contează.

Te atinge spontan
Când sunteţi într-un loc public, el îţi cuprinde talia? La restaurant, el îşi aşează mâna aproape de a ta? La o petrecere îţi atinge umărul din când în când? Acest mic spectacol îţi arată cât de mult el te iubeşte.

Îţi spune că prietenii lui te iubesc
Un mod mascat ca să-şi mărturisească sentimentele este atunci când spune despre prietenii lui că te adoră, pe scurt, aceştia chiar te iubesc. Cu alte cuvinte, nu te îngrijora când el îţi povesteşte despre prietenul X în situaţia Y, trebuie să înţelegi ca el se agită pentru propriile sentimente. În schimb, dacă eşti deosebit de încântată de căldura cu care te întâmpină prietenii lui, acest lucru se datorează faptului că partenerul tău le spune lucruri frumoase despre tine tot timpul.

Zâmbeşte după un sărut
Atenţie, acest mic detaliu va arăta următoarea dată când te va îmbrăţişa. Când un bărbat este copleşit de sentimente, dar nu ştie cum să le exprime, acest lucru se poate traduce pe faţa lui. Acesta este cazul zâmbetului după sărut.

Îţi strânge foarte tare mâna
Există un mod mai simplu de a spune partenerului că îl iubeşti? Unele persoane o spun cu mâinile lor. Pe stradă, cu prietenii, la cinema la un film bun, el îţi strânge mâna. Nu prea tare, dar cât trebuie pentru a te face să îţi spui: „Ei bine, el are ceva să-mi spună.” Şi acest ceva ce el încearcă să-ţi spună este foarte simplu: El te iubeşte. Iubeşte prezenţa ta. Gândeşte-te la asta!

El vrea se facă totul împreună cu tine
„Te iubesc” nu trece întotdeauna prin voce. Fii atentă la gesturile mici ale vieţii de zi cu zi. Ei bine, acest lucru poate părea o prostie dar să fim sincere: un bărbat care vrea să pregătească o cină minunată pentru tine, care vrea să meargă la un magazin alimentar cu tine, cunoaşte aşteptările şi gusturile tale, toate acestea cum se numesc? Dragoste poate …

Iuliana Gheorghe

Traducere si adaptare din www.elle.fr