Solutii hi-tech pentru pescuit – Hartapescar.ro lanseaza prima aplicatie pentru mobil care gaseste locurile pescarilor

Dezvoltatorii conceptului Hartapescar.ro au lansat prima aplicatie pentru mobil cu acelasi nume si cu ajutorul careia se pot accesa  mai usor informatii  din peste 2500 de locuri ale pescarilor din tara noastra.

Aplicatia permite acces rapid si nelimitat la informatii despre locuri punctate pe harta Google a Romaniei, adaugarea de fotografii proprii si comentarii in timp real, dar si adaugarea de noi puncte de interes.

Aportul de date in timp real din partea membrilor poate oferi utilizatorilor aplicatiei doua dintre cele mai importante informatii in planificarea unei partide de pescuit: locul si momentul in care se prinde peste in apele din vecinatatea sa.

„Ne dorim ca aplicatia de mobil sa devina prima unealta hi-tech la-ndemana pescarului care vrea sa gaseasca inteligent locuri bune de pescuit, magazine cu unelte si momeli, pensiuni in Delta Dunarii sau alte tipuri de locatii.”, afirma George Dragne, dezvoltatorul aplicatiei.

Aplicatia de mobil Hartapescar.ro poate fi descarcata din App Store de catre utilizatorii de iPhone. Costul aferent instalarii acestei aplicatii este de 1.99 EUR.

RADOR, 25 martie