UNTRR semnalează ilustrarea eronată a materialelor referitoare la răpirea românului în Burkina Faso

București, 6 aprilie 2015 – Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) informează că în materialele folosite pentru ilustrarea articolelor/știrilor referitoare la răpirea românului angajat al companiei Pan African Minerals în Burkina Faso apare fotografia angajatului UNTRR, reprezentanța Arad, domnul Florin Vasile Iuhoș.

De asemenea, vă sesizăm faptul că în fundalul fotografiei cu angajatul nostru, apar mai multe obiecte cu însemnele UNTRR. Asociația noastră se delimitează complet de orice asociere cu acest eveniment și ne dorim corectarea imediată a informațiilor și materialelor ilustrative apărute.

UNTRR își exprimă susținerea pentru rezolvarea cât mai rapidă a situației și găsirea persoanei răpite în Burkina Faso, fiind alături de familia acesteia.

Vă rugăm să găsiți atașat sigla UNTRR și fotografia cu angajatul nostru, domnul Florin Vasile Iuhoș, care se află astăzi la biroul său din Str. Prunului nr. 66, Arad.

Despre UNTRR

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este o organizație profesională și patronală, neguvernamentală, independentă, apolitică, fondată în 1990 pe principii democratice, care promovează și apără interesele transportatorilor rutieri pe plan intern și internațional, înregistrând de la înființare până în prezent peste 13.000 membri – operatori care efectuează transporturi interne și internaționale de marfă și persoane.