Dya lanseaza single-ul si videoclipul „Dor”

DyaTu ce faci când îți este dor? Are dragostea instrucțiuni de folosire? Există vreo rețetă pentru a nu-ți mai fi dor? Dya revine la piesele cu versuri în limba română și lansează single-ul „Dor”, despre melancolie, iubire, sensibilitate, despre „zilele-n care aveam numai soare”.

„Piesa ‘Dor’ transmite emoție, regret, amintirea unei iubiri pierdute. Cu toții trecem măcar o dată printr-o experiență de genul acesta și în permanență ne căutăm jumătatea. Iubim, suferim, ne amintim, trăim, ne este DOR…”, spune Dya.

„Dor”, noul single al artistei, este compus de către Bodea Constantin, Mihai Andrei, Max Chisaru, Moraru Diana, Sihota Ioana și Smiley, prima colaborare pe care o are Dya cu studiourile Hahaha Production.

În videoclipul regizat de către Dan Petcan pentru piesa „Dor”, personajul interpretat de către Dya percepe revenirea persoanei iubite prin amintirile ce o leagă de această. Filmările au avut loc în Grădina Botanică din București, în sera mare, pe parcursul a 20 de ore.

Dya, tânăra artistă descoperită de către Costi Ioniță, a cucerit topurile muzicale cu single-urile „Stai” și „€œDon’€™t Know”, Dya și ne-a surprins cu schimbări spectaculoase de look, dar și de stil muzical. În plus, de la lansarea primului single și până în prezent, s-au produs multe schimbări în viață artistei. Dya a început cursurile unei facultăți de jurnalism și s-a mutat în București, unde continuă să lucreze în studio piese noi.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=N60w9vEJ9ck&feature=youtu.be[/youtube]