Program redus la magazine

Marile magazine au deschis şi astăzi însă programul este redus, în general până la ora 18:00. Comercianţii ştiu că oricât de prevăzători am fi fost, tot mai apar cumpărături de ultima oră pentru masa de Paşte, iar dacă aţi stabilit să plecaţi de acasă, trebuie să ştiţi că Poliţia Rutieră a scos pe şosele efective suplimentare şi radarele sunt deja amplasate în punctele strategice.
Reporter: Costin Grigore: Aproape două mii de poliţişti vor supravegeha cele mai aglomerate drumuri din ţară. Zeci de echipaje sunt mobilizate pe DN 1 pe care ncă de ieri s-a circulat în coloană către staţiunile de pe Valea Prahovei. Vor fi mulţi poliţişti şi pe Autostrada Soarelui sau n zona graniţelor cu Bulgaria şi Ungaria, unde se vor organiza şi acţiuni în oglindă, împreună cu agenţii din cele două ţari. În Vama Giurgiu, de exemplu, pentru că mulţi români u ales să-şi petreacă minivacanţa înm Bulgaria, a fost suplimentat şi numărul poliţiştilor de frontieră, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial Bogdan Coman.
Bogdan Coman: Totodată, au fost dispuse măsuri pentru gestionarea eficientă a situaţiei operative, respectiv prevenirea şi combaterea actelor ilegale transfrontaliere.
Reporter: În plus, aproape 500 de radare sunt active pe oselee din tară. Vor fi la datorie şi pompierii, pentru a preîntâmpina izbucnirea incendiilor n biserici, în noaptea de Înviere, iar dacă aţi uitat să luaţi suficientă pâine sau dacă alţi prieteni şi-au anunţat, în ultima clipă vizita, mai aveţi timp până astăzi, la ora 18:00, să suplimentat cumpărăturile. Duminică, însă, în ziua de Pati, totul este închis, cu excepţia unor unităţi situate în mall-uri. De luni, se intră în program normal. Majoritatea băncilor rămân însă închise în cea de-a doua zi a acestei sărbători. În schimb, va fi asigurat alimentarea bancomatelor şi aa parate,or de schimb valutar, ce vor fi permanent la dispoziţia clieni;or 24 de ore din 24.