Farse Muzicale cu Orchestra de Muzică Populară Radio

O dată pe lună Orchestra de Muzică Populară Radio vă propune o întâlnire cu muzica folclorică de calitate. De această dată, în aprilie, lună care a debutat cu „ziua păcălelilor”, ansamblul vă aduce la Sala Radio un eveniment cu titlul Farse Muzicale.

Duminică, 26 aprilie (ora 17:00), sub bagheta dirijorului Adrian Grigoraş, veţi avea ocazia de a vă bucura de piese cunoscute ce se vor îmbina cu momente umoristice, într-un program interactiv, în care publicul va fi chemat sa recunoască, sub mască, identitatea unor artişti de muzică populară. De asemenea, vor exista şi momente în care protagoniştii îi vor imita pe alţi cunoscuţi interpreţi de folclor. Într-un cuvânt, un concert al Orchestrei de Muzică Populară Radio cu mult umor şi multe surprize.

Pe afişul evenimentului se regăsesc nume importante ale scenei folclorice româneşti, ca Ionela Prodan, Gelu Voicu, Nicolae Datcu, Georgel Nucă, Oltiţa Todirca şi Nicu Chiriţă, Ion Drăgan, Traian Frâncu, Maria Băndoiu, Florun Boita, Narcisa Băleanu, Ilie Caraş, Gelu Trancă. Seara va fi prezentată de Valentin Sanfira, pe care îl veţi aplauda şi în calitatea sa de interpret.

Un concert Radio România. Coproducător Televiziunea Favorit.

Parteneri media: Radio Antena Satelor, Radio România Actualităţi.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi la casa de bilete a Sălii Radio.

Alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio, pe www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.

Accesul la Sala Radio, cu transportul în comun, se poate face cu liniile de tramvai nr. 24 şi 44 până la staţia Radio România – Piaţa Virgiliu (Str. Berzei la intersecţia cu Ştirbei Vodă, în apropierea străzii Berthelot). Puteţi de asemenea alege mijloacele de transport care circulă în apropiere – Str. Mircea Vulcănescu, Str. Berzei, Str. Ştirbei Vodă, Bd. Eroilor, Calea Plevnei, Bd. Dinicu Golescu – autobuzele 133, 178, 126, 168, 226, 368 etc.